Specifieke reddersbijscholingen in tijden van corona

22/05/2020

Binnenkort starten speciale COVID-19 bijscholingen in samenwerking met RedFed. In deze bijscholingen krijgen de redders uitleg hoe om te gaan met hun taken in deze COVID-19 periode.

Deze bijscholing vervangt dit jaar, per uitzondering, de normale bijscholingen 2020. Daarbij weten we ondertussen van verschillende uitbaters dat ze na heropstart enkel personen willen inzetten die reeds deze bijscholing gevolgd hebben.

Voor de clubredders is het belangrijk dat wij zicht hebben wie wanneer beschikbaar is om een bijscholing te volgen, zodat we iedereen zo snel mogelijk kunnen inplannen.

Wie niet snel aan de slag gaat als redder, kan gerust zijn inschrijving voor de bijscholingen tijdens de zomer behouden zoals nu reeds gereserveerd. Deze bijscholingen worden omgezet tot specifieke reddersbijscholingen in tijden van corona. Wie echter snel terug aan de slag kan als beroepsredder, interim/jobstudent of in clubverband geeft via mail een seintje.

De eerste bijscholingen in Gent gaan volgende maandag, 25/05, reeds door. Zij worden prioritair ingevuld door de redders van FARYS, die de uitbating doet van de meeste Gentse zwembaden en Blaarmeersen.

Praktisch:

of je je inschrijving tijdens de zomerbijscholing wil behouden, of vroeger wil komen, stuur in ieder geval een mailtje naar opleiding@aegir-gent.be.

Zo zijn we zeker dat we iedereen zo goed mogelijk kunnen helpen in deze speciale periode.

 

 

 

 

 

 


 


Onze activiteiten bieden we aan met de steun van onze federaties: Sporta Federatie en RedFed