Meld je aan voor de eerste open water training van deze zomer op 1 juli in Blaarmeersen

29/06/2020

Beste leden

Naar goede gewoonte starten de zomertrainingen op de Blaarmeersen binnen enkele dagen weer op. Door de coronacrisis en de daarrond genomen maatregelen, zullen deze echter iets anders verlopen dan jullie gewend zijn. Zo moesten al onze redders een aangepaste bijscholing volgen waar de nieuwe protocollen en veiligheidsvoorschriften aangeleerd werden én werd door de club extra (ontsmettings)materiaal aangekocht om jullie veiligheid te garanderen! Daarnaast hebben we echter ook jullie hulp nodig: om de trainingen ordelijk en veilig te laten verlopen, vragen we jullie om telkens voorafgaand aan de training via deze Doodle aan te geven wat jullie precies op de training willen doen. Wees gerust, je kan meerdere opties aanduiden. Aan de hand van jullie antwoorden zal het bestuur een planning opmaken waarin de volgorde van onder meer het gebruik van de boards bepaald zal worden. Hierbij zal er ook rekening gehouden worden met de (verplichte) ontsmetting van het materiaal.

Om de opmaak van deze planning mogelijk te maken, zal de Doodle telkens de dinsdagavond om 17u00 voorafgaand aan de training afgesloten worden. Wil je je verzekeren van een plaatsje op de training, moet je deze dus zeker voor 30/06, 17u00 ingevuld hebben! Omdat het soms kan gebeuren dat de boards om logistieke redenen niet op de Blaarmeersen geraken, vragen we jullie begrip voor eventuele wijzigingen in het programma.

Ten slotte vragen we jullie om stipt om 19u25 op de training aanwezig te zijn, zodat we in groep de verplaatsingen richting kleedkamers en strand kunnen maken. Neem zeker ook het protocol hieronder door, zodat we de trainingen zo veilig mogelijk kunnen laten verlopen.

We hopen vele (onder mondmaskers bedekte) gezichten binnenkort terug te kunnen zien!

Opgelet voor de eerste training: er zijn om logistieke redenen geen boards beschikbaar op 01/07.

____________________________________________________________

TL;DR:

  • Zomertrainingen starten vanaf 1/07/2020 op de Blaarmeersen
  • Extra maatregelen (ontsmetting materiaal, …) voor jullie veiligheid
  • Doodle invullen voor 30/06 17u00
  • Neem bijgevoegd veiligheidsprotocol zeker door

____________________________________________________________

Groeten van jullie favoriete bestuur

 


 


Onze activiteiten bieden we aan met de steun van onze federaties: Sporta Federatie en RedFed