2de lockdown: impact voor Aegir

02/11/2020

Beste leden,

 

een 2de lockdown blijft voorlopig van kracht. Dat wil ook zeggen dat we een tijdje geen trainingen meer kunnen laten doorgaan. Voorlopig zijn de maatregelen van kracht tot 13/12. We houden jullie zeker op de hoogte zodra we meer info hebben over de exacte timing.

Voor de redderscursus waren we ook genoodzaakt een tijdelijke pauze in te lassen voor de praktijklessen. Theorie werd wel afgewerkt via Zoom-lessen. Hopelijk kunnen we voor de cursus binnenkort een nieuwe planning opmaken. Ook hier is het afwachten wanneer zwembad en vergaderzaal terug toegankelijk zijn.

 

Ondertussen is het belangrijk dat we allemaal in beweging blijven, om onze conditie van lijf en geest op peil te houden. Dat is niet voor iedereen zo eenvoudig. Maar we willen er zijn voor onze Aegirkes.

In geval van vragen over de werking kunnen jullie steeds contact opnemen met info@aegir-gent.be.

Volg zeker ook onze Facebook pagina https://www.facebook.com/aegirgent, en sluit je aan bij de speciale groepen, enkel voor onze leden.

Jeugdgroep: https://www.facebook.com/groups/AegirJeugd

en voor alle leden https://www.facebook.com/groups/LedenAegirGent

 

We willen ook nog even meegeven dat Aegir trainers en API, oftewel aanspreekpersonen integriteit, er zijn voor jullie. Leden die in deze moeilijke tijden nood hebben aan een babbel of op zoek zijn naar hulp, kunnen steeds bij Pascal (0477889506 of pascal@aegir-gent.be), Ralph (0473305057 of ralph@aegir-gent.be), Julie (0494187321 of julie@aegir-gent.be), bij je eigen trainer of bij Piet, onze API, (0479800803 of piet@aegir-gent.be).

 


 


Onze activiteiten bieden we aan met de steun van onze federaties: Sporta Federatie en RedFed