Officiele Coronabijscholing 2021 voor Hoger Redders

16/02/2021

Beste redders,

 

Sommige onder jullie hebben misschien al een rechtstreekse mail ontvangen voor de bijscholingen Hoger Redder 2021, andere misschien niet, vandaar dat we jullie vanuit Aegir toch op de hoogte willen stellen.

Door de aanhoudende lockdown heeft Sport Vlaanderen samen met de Reddingsfederatie een bijscholing voor redders uitgewerkt voor 2021, op virtuele basis. Hieronder de communicatie hieromtrent.

"

Met de aangepaste Corona-bijscholingen van vorig jaar zijn we in 2021 toe aan een nieuw hoofdstuk. Er zullen nu heel snel online reddersbijscholingen worden georganiseerd. Het is de bedoeling dat alle redders van Vlaanderen bijgeschoold geraken in de maanden februari, maart en april. Per online sessie zijn er 50 plaatsen ter beschikking.

Let op dat je voor een juiste bijscholing kiest: Officiële coronabijscholing 2021. Alle redders hebben reeds een profiel bij RedFed. Je moet je inschrijven via je eigen profiel en het is ook zeer belangrijk dat het e-mailadres van je profiel juist is. Via die weg krijg je dan een Microsoft Teams uitnodiging om deel te nemen aan de online bijscholing.

Kan je niet aan je profiel? Stuur dan een mail met alle info naar info@redfed.be. Deze bijscholing kost 35 euro voor leden en 50 euro voor niet-leden. Na het volgen van de bijscholing wordt er een pocketmask met HMEF naar een postpunt in je buurt gestuurd.

Deze bijscholing telt als de jaarlijkse bijscholing om je voor de VLAREM-wetgeving in orde te stellen

"

Ondertussen zijn de verschillende sessies geactiveerd, jullie kunnen onderling afspreken om voor dezelfde sessie te gaan of niet, iedereen is vrij een sessie te kiezen waar nog plaatsen vrij zijn.

Mocht je een tarief van 50€ aangeduid krijgen, maar je bent lid bij Aegir als redder (niet recreant), neem dan voor het inschrijven contact op met piet (piet@aegir-gent.be) om je lidmaatschap te laten controleren in het systeem.

We geven nog even de link mee naar de RedFed site

https://www.redfed.be/index.php/nieuws

Na het volgen van de bijscholing, vergeet niet uw bijscholingsattest door te sturen naar de club (info@aegir-gent.be) of door te geven aan andere instanties die dit nodig hebben.

 


 


Onze activiteiten bieden we aan met de steun van onze federaties: Sporta Federatie en RedFed