Cursus Initiator on-line

13/06/2019


Update : Nu de examens achter de rug zijn en de vakantie op gang is getrokken, eventjes een reminder. Tot op heden zie ik maar 2 inschrijvingen van Aegir, dus graag actie, als iedereen zoals aangegeven op de training inschrijft, kan er verder gepland worden. Mocht het inschrijven niet lukken, dan graag een terugkoppeling naar het Aegir secretariaat

----------------------------------------

Hoi allen,

De aangekondigde cursus initiator redden pool najaar 2019 in Zottegem staat online op het VTS-portaal. Inschrijven kan dus vanaf nu, aarzel niet en verzeker je van een plaatske.

Hou het Aegir clubsecretariaat op de hoogte wanneer je inschrijving is gebeurd, of niet lukt. Zodat we weten wie we missen en waar we kunnen helpen. Inschrijven doe je via de website van de VTS. (zie link onder meer info onderaan deze newsletter) Indien je nog geen VTS log-on hebt, zal je deze eerst nog moeten aanmaken op de VTS-site vooraleer in te schrijven.

Voor wie slaagt van onze clubleden, er is een tegemoetkoming voorzien van de club voor het inschrijvingsgeld. Een zelfde principe als voor de cursus redder.

Hopelijk zijn allen die voordien bevestigden ook van de partij op de cursus!!!


>> Meer info  

 


Onze activiteiten bieden we aan met de steun van onze federaties: Sporta Team en RedFed