Cursus Hoger Redder Gent

20/07/2020

Beste leden, 

Ondanks de Corona prikkelen zijn we er in geslaagd om het rond te krijgen dat er nog een RedFed cursus redder kan worden georganiseerd in Gent dit najaar. Voor iedereen die +17j is of dit jaar nog 17j wordt, opnieuw een mogelijkheid om het reddersdiploma te behalen. De lesen en examen zijn ingepland van half september tot december. Grote dank aan Lago, Sportdienst Gent, RedFed en al de mensen die het project mee met Aegir hebben ondersteund om dit mogelijk te maken.  Hopelijk stuurt Covid geen roet in de planning. De cursus staat open ook voor mensen die nog niet lid zijn van Aegir.

Verdere details kunnen jullie vinden via de link onderaan de mail, indien verdere vragen, stuur gerust een berichtje naar opleiding@aegir-gent.be

We hopen tevens dat de mensen die het VTS-traject volgden dit voorjaar, snel ook de draad weer mogen opnemen van hun cursus redder.

 

Beste  kandidaat redders ter info, de cursus Hoger Redder Gent is zichtbaar op de website van de Vlaamse Reddingsfederatie voor inschrijving. Wees er snel bij om in te schrijven, gezien het aantal plaatsen per cursus beperkt is tot 26. Inschrijven voor de cursus in Gent, gebeurt via de RedFed site, hieronder de link link naar de details en de inschrijvings.

https://www.redfed.be/index.php/activiteiten/event?key=9015

 


 


Onze activiteiten bieden we aan met de steun van onze federaties: Sporta Federatie en RedFed