Start najaar 2023

03/09/2023

De zomer is alweer voorbij maar, goed nieuws, het zwemseizoen wordt opnieuw opgestart! Dit opnieuw elke woensdag van 19u30 tot 21u. 
Wie niet meer juist weet in welke baan je moet zwemmen, kijk nog eens terug op de nieuwsberichten van de website. 

 

We hebben een Aegir WhatsApp groep gemaakt om leden en ouders van leden snel op de hoogte te kunnen brengen van de laatste nieuwtjes. Dit is een groep waarbij alleen een selecte groep mensen berichten kan plaatsten zodat er zeker geen grote hoeveelheid aan berichtjes kan binnenkomen. De link om in de groep te komen kan je vragen aan de kassa. 

 

Ook dit najaar hebben we een heleboel activiteiten op het programma. Op 4 oktober is er een open training voor mensen die eens willen komen proefzwemmen en 2 weken later, op 25 oktober, gaat er opnieuw halloweenzwemmen zijn. In november gaan we de 3e gaan bowlen en de 22ste organiseren we een training speciaal voor de warmste week. Traditiegetrouw komt de Sint langs op 6 december en gaan we samen naar de kerstmarkt op 29 december

 

Meer info over de activiteiten volgt later dus hou zeker je mail, WhatsApp, Instagram en Facebook in de gaten! 


Trainingen gaan opniew elke woensdag door van 19u30 tot 21u met uitzondering van woensdag 1 november. Graag steeds inschrijven voor de training! 

Op 4 oktober stelt de club zich open voor niet leden zodat iedereen de mogelijkheid heeft om eens te komen proefzwemmen. Wie zich wenst in te schrijven dient wel een mailtje te verzenden naar info@aegir-gent.be 

Alle leden mogen verkleed naar de training komen op 25 oktober en wie weet krijg je wel iets lekkers! 

Bowlen gaat dit jaar door op vrijdag 3 november, meer info hieromtrent volgt later. 

Het thema van de warmste week dit jaar is 'Opgroeien zonder zorgen'. Daarom hebben ook wij besloten ons steentje bij te dragen en een training te organiseren waarbij leden zo veel mogelijk zwemmen en zo sponsoring binnen te halen om bij te dragen aan dit goed doel. De praktische info zal ook later volgen. 

Naar jaarlijkse gewoonte komt de Sint langs en dit zal dit jaar toevallig op 6 december zijn waarbij iedereen een kleine traktatie zal ontvangen. 

Om het jaar af te sluiten gaan we naar de kerstmarkt op vrijdag 29 december en ook hier zullen details nog volgen. 

Link Instagram pagina Aegir

Link Facebook


>> Meer info  

 


Onze activiteiten bieden we aan met de steun van onze federaties: Sporta Team en RedFed